8 aug. 2014

Slutet gott, allting gott...

Så kom den då. Sista dagen. Dagen vi vetat om nu i ett par månader. Och den var helt okej.

Ja, det är klart att vi hade kunnat fortsätta. För ingen har ju sagt åt oss att vi måste sluta. Att vi stängt butiken är helt och hållet vårt eget beslut. Så mycket här i livet handlar om pengar, tyvärr, och vi är väl som de flesta andra, vi hade velat ha lite till för att det skulle kännas mödan värt att fortsätta.

Men om vi bortser från pengar så är vi nu iaf otroligt rika på andra sätt! För det första när vi i mars 2013 slog ihop vår två affärer under samma tak. Det var spännande för vi kände ju inte varandra innan. Och så blev det bara så bra :)
Och vänskap det är ju så mycket mera värt än all världens pengar!!!
Det har känts tryggt att vara två. Det har varit möjligt att ta lite ledigt då och då, vilket också är viktigt. 
Och alla ideér vi bollat fram o tillbaka! Vissa helt logiska och genomförbara, de flesta dock helt utan verklighetsförankring (fniss).
Tack för goda råd, tips och ideér utifrån också!

Det tar lång tid att bygga upp ett företag och javisst, säkert kommer det att vara stunder när vi kanske ångrar oss och tänker att vi borde försökt lite till men just nu känns det bra att ha stängt dörren.
Tack alla som "hjälpt till" att tömma hyllorna så vi har mindre prylar att packa ihop.
Vi är glada över våra kunders omtanke om oss och våra framtidsplaner. Det är roligt att ni brytt er om att fråga!
Vi väljer att komma ihåg de positiva kommentarerna. 
De där några få personerna som nu i slutändan enbart lockats in av ord som REA och SLUTFÖRSÄLJNING och som passat på att frossa och hamstra och frågat efter ännu billigare priser och som kommit med både sårande och kränkande kommentarer, de väljer vi att strunta i för vi vet att det inte är något personligt. De beter sig säkert på samma fula sätt på andra ställen också!

Och förresten! Va då slutet gott, allting gott!? Vem har sagt att ni sett slutet av oss.....
                                       ...Hej så länge!

1 kommentar:

  1. Ni slutar med flaggan i topp och ni har i alla fall försökt, i motsats till många andra som är för fega för att ta risken att deras drömmar går i uppfyllelse. :-)

    SvaraRadera